Autosleutel bijmaken met chip

Home  /  Autosleutel bijmaken met chip

Autosleutel bijmaken met chip

Bent u op zoek naar mogelijkheden om autosleutels met een chip te laten maken? Dat treft, want hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Martin’s Schoenservice. Deze duizendpoot is van alle markten thuis maar zijn specialiteit ligt bij het vervaardigen van diverse soorten sleutels. U kunt hierbij denken aan:

  • Cilinderslot sleutels
  • Baardsleutels
  • Certificaatsleutels
  • Transpondersleutels

Autosleutel bijmaken met chip

Levertijd van één week

Een transpondersleutel is een sleutel met een startonderbrekerchip. Deze autosleutel bevat een chip die communiceert met de apparatuur in de auto. De meeste nieuwere auto’s beschikken al over deze sleutel. Maar wanneer u een wat oudere auto heeft kunt u dus altijd terecht bij Martin’s Schoenservice. Wij beschikken over de benodigde apparatuur. Deze lezen de bestaande code van uw sleutel uit en kopiëren deze naar de nieuwe sleutel. Echter dient u uw originele sleutel dan wel een week te kunnen missen. De levertijd van deze sleutels bedraagt één week.


Overige sleutels zijn klaar terwijl u wacht

Twijfelt u of wij een autosleutel met chip voor uw auto kunnen maken, bijvoorbeeld omdat uw auto van een zeldzaam merk is? Aarzel niet en neem gerust contact op, er is meer mogelijk dan u denkt! Ook wanneer u graag ander soort sleutels wilt laten bijmaken, kunt u gerust langskomen. Voor fiets-, scooter-, motor- of autosleutels zonder startonderbreker geldt dat deze klaar zijn terwijl u wacht!

   Contact