Sleutelspecialist Tilburg

Home  /  Sleutelspecialist Tilburg

Sleutelspecialist te Tilburg

Wanneer u op zoek bent naar een sleutelspecialist in Tilburg kunt u rekenen op Martin’s Schoenservice. In zijn winkel aan de Piusstraat staat hij dagelijks voor u klaar om uw sleutels te vervaardigen. Of het nu gaat om een auto- of fietssleutel, in de meeste gevallen geldt dat de sleutel klaar is terwijl u wacht!

Een uitgebreide sleutelservice

Een uitstekende service, dat kun u dus zeker verwachten bij deze sleutelspecialist uit Tilburg. Daarnaast denkt de vakman ook graag met u mee. Heeft u een specifieke wens? Aarzel dan niet om deze kenbaar te maken, want er is meer mogelijk dan u denkt! De sleutelservice van Martin is dan ook zeer uitgebreid. Niet alleen voor cilinderslot sleutels kunt u bij hem terecht, ook het vervaardigen van baard- en certificaatsleutels behoort tot zijn specialiteit. Het is zelfs mogelijk om een autosleutel met chip te laten maken. Deze vakman beschikt over de benodigde apparatuur om de bestaande code van uw sleutel uit te lezen en te kopiëren. Binnen één week heeft u uw nieuwe sleutel al in handen!

Sleutelspecialist TilburgLaat ook uw schoenen repareren

Ook voor schoenreparaties bent u bij Martin aan het juiste adres. Door middel van het juiste onderhoud en eventuele reparaties heeft u langer plezier van uw schoenen. Tevens kunt u rekenen op vakkundig advies, bijvoorbeeld over de juiste verzorging van uw schoenen. Kom gerust eens langs en bekijk ook ons aanbod in mooie lederwaren! De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De sleutelspecialist uit Tilburg staat voor u klaar!

   Contact