Leder reparatie Tilburg

Home  /  Leder reparatie Tilburg

Leder reparatie Tilburg nodig? Welkom bij Martin’s Schoenservice

Van harte welkom op de website van Martin’s Schoenservice. U bent op zoek naar mogelijkheden voor een leder reparatie Tilburg en zodoende bent u hier terecht gekomen. Naast de uitgebreide schoen- en sleutelservice, staat Martin ook voor u klaar als uw tas onverhoopt kapot is gegaan of schade heeft.

Ervaar onze uitstekende service

Kom dus gerust eens langs met uw tas en laat Martin u adviseren en informeren. Graag zorgt deze specialist ervoor dat u weer lang plezier zult hebben van uw lederwaren. In de werkplaats wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Combineer dit met de vakkundigheid en ervaring van deze schoenmaker en u loopt zeker tevreden de deur uit! Woont u niet in de buurt van Tilburg maar heeft u een tasreparatie nodig? Of heeft u geen tijd om de schoenen te komen brengen? Op verzoek kunnen wij de tas of andere lederwaren ook bij u ophalen en weer thuisbezorgen wanneer deze zijn gemaakt. Dat is nog eens service!

Leder reparatie TilburgOok voor een nieuwe tas

Of het nu gaat om schoenen of andere lederwaren, u kunt rekenen op de vakkundigheid en precisie van deze ervaren schoen- en tassenmaker. Ook wanneer u op zoek bent naar compleet nieuwe lederwaren is een bezoekje aan Martin’s Schoenservice de moeite waard. In de winkel vindt u diverse mooie tassen, riemen en portemonnees. Zoekt u iets specifieks? Laat het ons gerust weten, er is meer mogelijk dan u denkt. Graag tot ziens!

   Contact